Atrium

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De Atrium is één van de luxere hobbykas of tuinhuis in ons uitgebreide assortiment. De schuine wolfseinden op het dak zijn stijlvol en kenmerkend. De harde wind krijgt zo weinig kans om schade te veroorzaken. De nokversiering op het dak geeft de Atrium een nostalgische uitstraling. De Atrium is leverbaar in verschillende kapmaten van 2,30 mtr. tot 3,80 mtr. Ventileren kan via één of meerdere dakramen. Met een handbediende raamopener kunt u het raam traploos bedienen.

Wilt u nog groter? Maatwerk is onze specialiteit. Een voorwaarde is dat het te allen tijde “constructief verantwoord” moet zijn. Niet alleen in de zomer, maar zeker in de winter. De Atrium is geheel aan uw wensen aan te passen. Met extra grote, verzwaarde schuifdeuren, gevel uitzetramen en gekleurd veiligheidsglas creëert u precies de Atrium die u wenst. Aanbouwen tegen de woning, als tuinkamer, is ook mogelijk. Voor de atrium zijn ook diverse accessoires  leverbaar.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland – wandel eens lekker door het Staelduinsebos – Heerlijk even genieten van de rust in het roerige Westland. Bezoek op zaterdag of zondag het bezoekerscentrum d’ Oude Koestal.