Atrium AK230

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De Atrium AK 230 is de kleinste, glazen tuinparel uit een serie van drie. Met de vier schuine dakzijden is de windbelasting een stuk gunstiger. Zeker in de diverse  windgebieden die Nederland rijk is, kan de Atrium prima gebouwd worden.

Deze standaard gecoate, luxe hobbykas wordt primair gebruikt om lekker in te recreëren. Heerlijk genieten in uw tuin van de spaarzame vrije tijd. Ideaal om in te luieren, kokkerellen of te genieten van een smaakvol wijntje bij een goed gesprek. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de kas. Met de nokversiering krijgt de kas een Victoriaanse uitstraling. Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevel uitzetramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Kijk eens bij de accessoires om uw atrium nog completer te maken.

Standaard is de Atrium een vrijstaand model. Het is bovendien mogelijk om de Atrium aan te bouwen tegen de woning, bedrijfsruimte of schuur. Qua ventileren kunt u de dakramen optimaal openen en sluiten met een raamspindel. Eenvoudig te bedienen met een bedienstok. Electrisch is ook een optie.

Voor de Atrium hoeft u ook geen omgevingsvergunning te aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst. Alle uitvoeringen blijven binnen de wettelijke maatvoeringen. Kleiner dan 30m2 vloeroppervlak en lager dan 3,00 mtr.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl