Atrium AK300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De Atrium AK300 is de meest gangbare Atrium uit ons assortiment. In deze gecoate, luxe hobbykas kunt u heerlijk recreëren. Genieten van uw spaarzame vrije tijd. Ideaal om in te luieren, te kokkerellen of te genieten van een heerlijk hapje & drankje. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot deze kas. Met de nokversiering krijgt het glazen geheel een Victoriaanse uitstraling.

Standaard is de Atrium een vrijstaand model. Het is bovendien mogelijk om de Atrium aan te bouwen tegen de woning, bedrijfsruimte of schuur. Qua ventileren kunt u de dakramen optimaal openen en sluiten met een raamspindel. Eenvoudig te bedienen met een bedienstok. Electrisch is ook een optie.

Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal privacy glas, gevel uitzetramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Een mooie RAL kleur maakt dat de atrium helemaal in uw tuin past.

Kijk eens naar de accessoires waarmee u de Atrium nog completer kunt maken. Ook voor de Atrium hoeft u geen omgevingsvergunning aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst. Mits kleiner dan 30m2 en lager dan 3,00 mtr. nokhoogte.

Zoekt u toch nog net iets anders? Laat het ons weten. Wij zijn specialist in maatwerk.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

In heel Nederland komt u onze kassen, Atriums, tuinkamers, veranda’s, carporten etc. tegen.