Atrium AK380

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De Atrium AK380 is de grootste kas in haar serie. Deze gecoate, luxe kas is een ideale verblijfsruimte om heerlijk in te recreëren. Genieten van uw spaarzame vrije tijd. Ideaal om in te luieren, te kokkerellen of te genieten van een heerlijk hapje. De dubbele schuifdeur en een goothoogte van 2,00 mtr. biedt u een ruime toegang tot de Atrium. Met de nokversiering krijgt de Atrium een Victoriaanse uitstraling.

Standaard is de Atrium een vrijstaand model. Het is bovendien mogelijk de Atrium aan te bouwen tegen de woning, bedrijfsruimte of schuur. Qua ventileren kunt u de dakramen optimaal openen en sluiten met een raamspindel. Eenvoudig te bedienen met een bedienstok. Electrisch is ook een optie.

Verder zijn er diverse opties waarmee u de Atrium geheel kunt afstemmen op uw eigen wensen. Speciaal glas, gevelramen, extra brede schuifdeuren of een afwijkende maatvoering. Ook voor de Atrium hoeft u geen omgevingsvergunning aan te vragen als u ‘m achter de woning plaatst.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl