Boog Carport

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Per direct kunt u bij Batist terecht voor een mooie carport met rond gebogen dakprofielen en veiligheidsglas. Gecoat in een RAL kleur die goed bij uw woning past. Informeer vrijblijvend naar de gewenste afmeting en doorrijhoogte.

Verder zijn carports zijn er in diverse uitvoeringen. Ook in kleuren en dakbedekking is volop keus. Naast een boogcarport kunnen wij ook vlakdak carporten leveren en bouwen. Voor echt maatwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres. Iedere woning is weer anders. Wat is het verschil tussen veiligheidsglas en polycarbonaat? Kunnen we ook aanbouwen tegen de woning of garage? Welke RAL kleuren zijn mogelijk?

Kortom, wij bespreken graag persoonlijk met u alle mogelijkheden. Speciale uitvoeringen bieden wij aan via ons zusterbedrijf  Westerzon Overkappingen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl