Luxe kas op metselwerk

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Geef uw kas, atrium of orangerie nog meer uitstraling met een fundering van metselwerk. Stijlvol en strak. In passende stijl bakstenen bij uw woning. Het maakt het totaalbeeld helemaal af. Heeft u zelf een bepaald ontwerp in gedachten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij maken, in samenwerking met een lokale aannemer, een ontwerp voor uw gewenste luxe kas op metselwerk. U ontvangt een tekening met buitenmaten waarmee de aannemer het fundament van een mooie atrium of orangerie kan metselen. Wij maken het geheel af door er een mooie constructie op te bouwen in iedere gewenste RAL kleur. Momenteel zijn zwart, donkergroen en antracietgrijs populaire kleuren. De coating is dubbellaags zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. De luxe kas op metselwerk maken wij geheel op maat.

De uitvoering passen wij geheel aan  uw wensen aan. Extra dakramen of schuifdeuren is geen probleem. De dakramen zijn te bedienen met een automaat die op temperatuur reageert of een spindel die u zelf traploos kunt openen. Een elektrische kettingmotor is ook een optie.

Glas is er ook in diverse soorten. Crepi – of helder veiligheidsglas. Met Crepi privacyglas heeft u wel licht maar geen zicht. Ideaal om in de gevels meer afgeschermd te zitten van buren, fietspad of openbare weg. Op het dak heeft u minder scherpe zoninstraling.

Ook qua zonwering kunt u bij ons terecht. Of een eenvoudig handbediend schermdoek of een elektrische zonwering op afstandbediening. Ook zijn er diverse  accessoires leverbaar voor de luxe kassen. Indien u het straatwerk ook niet zelf wilt doen, kunnen wij u van dienst zijn. Het oude straatwerk verwijderen en duurzaam afvoeren kunt u ook aan Batist overlaten. Zo houden we alles in één hand.

Bel 0174-290727 voor meer informatie of bezoek vrijblijvend onze showroom in Wateringen voor een eerste indruk. John Lodewijk of Annemiek van der Meijs geven u graag vrijblijvend alle informatie over de verschillende kassen.