Maatwerk overkappingen

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

Batist Hobbykassen is gespecialiseerd in maatwerk overkappingen. Ons uitgangspunt is simpel. U heeft een idee om een ruimte te overkappen. Het is onze uitdaging om hier een invulling aan te geven die 100% tot uw tevredenheid is. Onze voorwaarden is dat het bouwwerk constructief verantwoord moet zijn. Ook in de winter moet de overkapping bestand zijn tegen een pak sneeuw. Kijk snel in de fotogalerij. U staat versteld van de verscheidenheid aan overkappingen. Voor de maatwerk overkappingen zijn ook diverse accessoires leverbaar.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!! Bezienswaardigheid in Westland – Heeft u de fietsen bij u? Maak dan een mooie tocht en breng ook een bezoek aan ’t Woudt. In het kleinste dorp van Nederland heeft de tijd stilgestaan. Bezoek De Hooiberg  voor een heerlijke lunch of geniet van een “bakkie” of lekker streekbiertje.