Octivio tuinhuis

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De Octivio is een 8-kantig glazen tuinhuis met dubbele schuifdeuren en in de gevel een uitzetraam met Axa-raam uitzetter. Een echt sierraad voor in uw tuin. Na een drukke werkdag is het de ideale plek om even uit te blazen, bij te kletsen of de krant te lezen. U komt zo helemaal tot rust. Onder het genot van een heerlijk wijntje kunt u optimaal genieten van uw diner en de ondergaande zon.

De Octivio is verkrijgbaar in twee standaard maten. Met een vloerdiameter van 3,00 of 3,80 mtr. is er altijd wel één Octivio die past bij uw tuin. Met de juiste RAL kleur is het een pronkstuk in uw tuin. Tot slot zijn er voor de Octivio diverse accessoires  leverbaar.

Een vergunning heeft u ook voor de Octivio niet nodig als u het achter de woning bouwt. De afmetingen zijn zo afgestemd dat we binnen de wettelijke regels blijven voor vergunningsvrij bouwen. Indien u de Octivio in de voortuin wilt, is het raadzaam navraag te doen bij uw gemeente of een vergunningscheck te doen via Omgevingsloket Ook kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl