Octivio OC380

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Is de kleinste Octivio voor u toch aan de kleine kant? Model OC380 is één maat groter en heeft een vloerdiameter van 3,80 mtr. Verder zijn de specificaties gelijk aan de kleinere variant. De OC380 heeft standaard twee uitzetramen in de gevel. Ideaal om te ventileren. De Octivio is in iedere standaard RAL kleur leverbaar. U kunt dit tuinhuis zo prima afstemmen op de kleuren van uw woning.

Onze monteurs plaatsen de Octivio, in één dag, op 8 betonnen poeren die ze ter plaatse storten. Aan het einde van de dag kunt u direct starten met inrichten. Uiteraard is het ook mogelijk om op een betonnen vloer te plaatsen. Een vergunning is niet nodig omdat de afmetingen binnen de wettelijke grenzen blijven. Voor de Octivio zijn ook accessoires  leverbaar.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl