Orangerie T300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De meest gangbare orangerie is model T300, met een kapmaat van 3,00 mtr. Ook deze T-Kas is een echte tuinjuweel. Ideaal om een groot deel van het jaar in te recreëren, te kweken of te combineren. Het model “Oase” is leverbaar in diverse afmetingen.  Standaard is de orangerie al heel compleet uitgerust. Een fraaie, nostalgische  nokversiering, een dubbele schuifdeur in de entree, luchtramen en een RAL coating naar keuze behoort tot de standaard uitvoering. Voor de orangerie zijn diverse accessoires  leverbaar. Verder kunt u kiezen uit vele standaard RAL kleuren om de orangerie in te laten coaten. Momenteel zijn zwart, antracietgrijs en donkergroen populaire kleuren. De RAL coating is dubbellaags en daardoor kunt u er jarenlang plezier van hebben.

De T-kas is verder geheel naar uw wens aan te passen. Extra (brede) schuifdeuren, verzwaarde schuifdeuren met een slot, een binnengevel om 2 compartimenten van te maken en elektrische raamopeners. Het glas is ook leverbaar als gekleurd glas. (groen, brons, grijs) Wilt u de orangerie aanbouwen tegen de woning? Ook dat is geen probleem voor het Batist montageteam. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een mooi eindresultaat.

Het is ook mogelijk om de orangerie op een gemetselde fundering te bouwen. U ontvangt van ons een tekening met de nodige maten voor de metselaar. Een gemetselde fundering geeft de orangerie nog meer uitstraling. Zeker als de stenen gelijk zijn als de stenen van uw woning. Standaard plaatsten wij de orangerie op diverse betonnen poeren die we ter plaatse storten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl