Orangerie T380

De grootste orangerie, met een kapmaat van 3,80 mtr., is een waar tuinpaleis. Ideaal om een groot deel van het jaar in te recreëren, te kweken of te combineren. Het model “Oase” is leverbaar in diverse afmetingen en is standaard al heel compleet uitgerust. Een fraaie, nostalgische nokversiering, een dubbele schuifdeur in de entree, luchtramen en een RAL coating behoort tot de standaard uitvoering. Voor de orangerie zijn diverse accessoires leverbaar. De RAL coating is dubbellaags. U bent zo verzekerd van jarenlang tuinplezier. Momenteel zijn zwart, antracietgrijs en donkergroen populaire RAL kleuren.

Het is ook mogelijk om de orangerie op een gemetselde fundering te bouwen. U ontvangt van ons een tekening met de nodige maten voor de metselaar. Een gemetselde fundering geeft de orangerie nog meer uitstraling. Zeker als de stenen gelijk zijn als de stenen van uw woning. Standaard plaatsten wij de orangerie op diverse betonnen poeren die we ter plaatse storten.

De zogenaamde T-kas is verder geheel naar uw wens aan te passen,  extra schuifdeuren, extra brede schuifdeuren of een extra binnengevel om de kas in 2 compartimenten te delen, is mogelijk. U heeft ook de keus uit diverse glassoorten. Naast het standaard 4 mm ongeharde heldere glas, kunt u ook kiezen voor 4 mm veiligheidsglas, Crepi-privacy glas. Ook is gekleurd glas in brons, groen of grijs een mogelijkheid. Wilt u de orangerie aanbouwen tegen de woning? Ook dat is geen probleem voor het Batist montageteam. Onze ervaren monteurs zorgen voor een mooi eindresultaat.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl