Prieel tuinhuis

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Een geheel eigentijds tuinhuis is de prieel. Dit vierkante, glazen tuinhuis is de perfecte ruimte om tot rust te komen. Hier vergeet u alle drukte om u heen. Gezellig om samen met uw familie zijn. Een gecoate prieel is er in 3 standaard afmetingen t.w. 2,30 mtr. of 3,00 mtr. of 3,80 mtr. in het vierkant. In de gevels monteren wij standaard 4 mm ESG veiligheidsglas. Kans op glasschade is aanzienlijk kleiner dan bij ongehard glas. Mocht er onverhoopt toch een ruit breken dan valt de ruit in duizenden glaskorrels uiteen. U of uw (klein)kinderen kunnen zo geen letsel oplopen.

Het dak is voorzien van melkwitte plexiglas (kunststof) platen. Op verzoek is veiligheidsglas ook mogelijk.

In de nokpunt is een ontluchter gemonteerd waardoor er een natuurlijke ventilatie op gang komt via de dakoverstek die de prieel zo kenmerken. De prieel staat stormvast verankerd op vier betonnen poeren. U kunt zo met een gerust hart gaan slapen, ook wanneer er storm in opkomst is. Standaard is de prieel al heel compleet. Toch zijn er enkele opties te verkrijgen, zoals gevel uitzetramen voor extra ventilatie, extra schuifdeuren en gekleurd glas. Ook zijn er diverse accessoires   leverbaar voor de prieel.

Naast een dichte prieel hebben wij ook een open prieel in het assortiment. Ideaal te gebruiken als vaste partytent, rookruimte of om uw kuipplanten te laten overwinteren. Heerlijk om onder te BBQ’en. U kunt de wanden later ook nog altijd monteren.

Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met John Lodewijk of Annemiek van der Meijs. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!! Bezienswaardigheid in Westland – Bezoek eens de Druivenkwekerij De Sonnehoeck in Kwinstheul