Open prieel OP240

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De open prieel is een vierkante overkapping vergelijkbaar met de prieel zonder wanden en zonder dakoverstek. Een ideale “vaste” partytent die prima te gebruiken is voor feesten, partijen en BBQ’s bij u in de tuin. Voor de rokers is een prieel ook ideaal. Zij kunnen in de tuin lekker droog staan.

Standaard met opaal/ witte plexiglas dakplaten. Alle aluminium profielen in een RAL kleur gecoat. Achteraf is het ook nog mogelijk om de wand(en) dicht te maken of een schuifdeur te monteren. Tuinhuis model  P240 is de kleinste maat. Zoekt u iets groters? Kijk ook eens naar de P310 en P380.

Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met John Lodewijk of Annemiek van der Meijs. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl