Prieel P380

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Het topmodel onder de priëlen is de “El Dorado” P380.  Met een vloeroppervlak van ruim 14m² kunt u er samen met familie en vrienden ruimschoots genieten van de zwoele zomers avonden. Met een prieel tuinhuis verlengt u uw tuinseizoen aanzienlijk. U kunt al snel genieten van het vroege voorjaar en het najaar verlengt u tot laat in het jaar. De gevels beglazen wij met 4 mm ESG veiligeidsglas. Op het dak liggen 4 mm witte plexiglas platen. De “El Dorado” kunnen wij geheel afstemmen op uw specifieke wensen. Extra deuren, gevelramen, een zijwand en vele standaard RAL kleuren maken deze prieel tot een waar tuinpaleis.

De ontluchtkap zorgt er voor dat u i.c.m. de schuifdeuren voldoende kunt ventileren. De priëlen zijn uitermate geschikt als rookruimte in horeca en bedrijfsleven.

’s Winters kunt u uw tuinmeubelen droog en schoon wegzetten. Uw kostbare tuinset blijft er zo jarenlang mooier uitzien.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl