Pyramide – glazen tuinhuis

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Een Pyramide is een stijlvol tuinhuis met glazen gevels van veiligheidsglas. De Pyramide is vergelijkbaar met de Prieel “El Dorado”, alleen staan de glazen gevels direct onder de goot, terwijl bij de Prieel de gevels ca. 35 cm naar binnen staan. Hierdoor heeft de Prieel een z.g. dakoverstek die voor een aangename luchtstroom zorgt.

Standaard is de Pyramide uitgevoerd met blank veiligheidsglas in de gevels. Het dak is uitgevoerd met melkwitte plexiglas platen. De toegang tot de Pyramide krijgt u via de standaard, dubbele schuifdeur. Als optie kunt u er voor kiezen om via enkele gevelramen extra te ventileren. In de nok is ook een ontluchtkap gemonteerd zodat deze ook uitstekend voldoet als rookruimte. Verder zijn er diverse accessoires  leverbaar voor de pyramide. TV Reklame Batist Hobbykassen.

De Pyramide kunt u ook geheel naar wens aanpassen. Met extra schuifdeuren kunt u zomers de gevels helemaal open doen zodat u volop kunt genieten van het buitenleven.

U kunt de Pyramide in iedere standaard RAL kleur laten coaten. Zwart, antracietgrijs en donkergroen zijn momenteel populaire kleuren. Verder is de betonnen fundatie in de prijs inbegrepen. Onze vakkundige monteurs storten ter plaatse de betonnen poeren. De afmetingen vallen binnen de wettelijke eisen om vergunningsvrij te bouwen achter de woning.

U kunt zelf een check doen op Omgevingsloket om te zien of een vergunning voor u vereist is

Het Batist montageteam bouwt de Pyramide in één dag bij u op. Aan het einde van de dag kunt u direct genieten van een heerlijk wijntje in uw nieuwe tuinpaleis.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland – Breng een bezoek aan de historische Lierse Domtoren uit de 15e eeuw. Is ook regelmatig te beklimmen met uitkijk over het Westland.