Kantoorkas – Spreekkamer

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

Zoekt u een extra spreekkamer – kantoorkas of vergaderruimte? Batist ontwerpt en produceert diverse modellen die dienst kunnen doen als extra werkruimte. Deze “glazen huizen” zijn voorzien van 4 mm ESG veiligheidsglas. De aluminium profielen zijn standaard blank aluminium. Wilt u toch extra uitstraling in uw pand? De complete aluminium constructie is ook leverbaar in een bijpassende RAL kleur. Ook zijn aluminium vensterbanken in de gevel te monteren.

Ook is het mogelijk om uw in uw bedrijfsruimte snel een stijlvolle glazen scheidingswand te monteren. Ideaal om extra werkplekken te creëren. Schuifdeuren naar eigen idee in te passen.

Onze VCA monteurs installeren vanaf de begane grond tot op de bovenste verdieping. Levering in heel Nederland. Meer informatie? Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl – John Lodewijk of Annemiek van der Meijs informeren u graag over de mogelijkheden.

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland –  In De Lier is De Timmerwerf  gevestigd. Breng eens een bezoek en stap de 17e eeuw binnen. Ervaar in het historische pand hoe er toen werd getimmerd en kassen nog van hout gemaakt werden.