Tuinkamer op maat

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Wilt u in het voorjaar al snel genieten van de opkomende voorjaarszon? Met een glazen tuinkamer op maat heeft u de gelegenheid om het voorjaar te vervroegen en het najaar te verlengen. Als verlengstuk van uw tuin geniet u veel langer en intenser van een heerlijk binnenklimaat. Met veel licht heeft u dagelijks het gevoel lekker in de buitenlucht te zijn waarbij u de wind buiten de deur houdt. In de winter is een tuinkamer een ideale buffer die isolerend werkt en ook nog energie bespaart. Iedere tuinkamer op maat stellen wij samen met u samen. U kunt kiezen uit diverse standaard RAL kleuren. Zwart, donkergroen en antraciet zijn momenteel populaire kleuren.

Voor de beglazing kunt u kiezen uit Crepi – of helder veiligheidsglas. Crepi is een privacy glas die u ook in de gevels kunt monteren aan de zijde waar u meer privacy wenst. Crepi glas is wel licht maar geen zicht. Ideaal om vrij te zitten van de buren, fietspad of openbare weg.  Gekleurd glas is ook mogelijk. Brons, groen of grijs gekleurd glas geeft de tuinkamer op maat aanzienlijk meer uitstraling.

Iedere woning en iedere klant is uniek. Ook voor u maken wij de “serre” volledig op maat. Uw wensen zijn onze uitdaging. Extra brede deuren en / of extra luchtramen? Ook zijn diverse accessoires leverbaar voor uw tuinkamer. Iedere tuinkamer op maat meten onze monteurs zelf in. Zo is de kans op fouten het kleinst. Uiteindelijk streven wij naar 100% tevreden klanten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl