Tuinkamer TK228

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Met een professionele Batist tuinkamer TK228 gaat u echt het hele jaar door genieten. Aan uw woning ontstaat een heldere, lichte tuinkamer waar u in het voor- en najaar al snel kunt genieten van een doorkomend zonnetje. In de winter is het een ideale plaats om uw tuinmeubels op te slaan of dierbare planten te laten overwinteren. Een glazen tuinkamer geeft ook minder kou op de gevel waardoor u zeker energie gaat besparen. De tuinkamer is gefundeerd met betonnen poeren die we ter plaatse storten.

De brede schuifdeuren in de serre geven u een ruime toegang tot de tuin. Op verzoek kunnen we de deuren ook extra breed uitvoeren.

Goed ventileren is mogelijk door de standaard luchtramen op het dak. Met de raamspindels kunt u de luchtramen zelf  traploos openen tot max. 30 cm. Wij adviseren altijd 4 mm ESG veiligheidsglas voor extra veiligheid voor de bewoners en haar gasten. Zeker als er kinderen rondlopen wil je geen risico op snijletsel lopen. Glas is leverbaar in brons -, grijs – of groen gekleurd glas. Alle dek- en gevelruiten dekken wij af met standaard zwarte rubbers.

Ook zijn diverse accessoires leverbaar voor uw tuinkamer TK228. Een handbediend schermdoek, een heater, plantengoot en werktafel maken de tuinkamer compleet.

Kortom, Batist tuinkamers zijn een echte uitbreiding van uw buitenleven en kunt u zonder omgevingsvergunning bouwen. Doe de check op omgevingsloket.nl

Bouwkundig onderheide serres met isolatieglas behoren niet tot het assortiment van Batist.

Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met John Lodewijk of Annemiek van der Meijs. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl