Tuinkamer TK300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Met een professionele Batist tuinkamer TK300 gaat u echt het hele jaar door genieten. Aan uw woning ontstaat een heldere, lichte tuinkamer waar u in het voor- en najaar al snel kunt genieten van een doorkomend zonnetje. In de winter is het een ideale plaats om uw tuinmeubels op te slaan. Bovendien kunt u uw dierbare planten te laten overwinteren. En tuinkamer biedt ook een extra buffer tegen de woning. U gaat hierdoor energie besparen.

Schuifdeuren: De brede schuifdeuren geven u een ruime toegang tot de tuin. Ook is het mogelijk om de tuinkamer van extra brede schuifdeuren te voorzien.

RAL kleuren: De tuinkamer is leverbaar in iedere standaard RAL kleur. Zwart, donkergroen en antracietgrijs zijn momenteel populaire kleuren.

Goed ventileren is mogelijk door de standaard luchtramen op het dak. Met de raamspindels kunt u de luchtramen traploos openen tot max. 30 cm. Het is een optie om de dakramen met een elektrische kettingmotor te bedienen.

Glas: Als optie kunt u kiezen voor 4 mm ESG veiligheidsglas voor extra veiligheid voor de bewoners en haar gasten. Ook is gekleurd veiligheidsglas mogelijk. Groen, grijs of brons gekleurd.

Voor de tuinkamer zijn diverse accessoires leverbaar. Met een handbediend schermdoek, heater, werktafel en/of plantengoot maakt u de tuinkamer compleet. De ervaren monteur van Batist zal de exacte maten bij u inmeten. De kans op fouten is daardoor nihil.

Kortom, Batist tuinkamers zijn een echte uitbreiding van uw buitenleven en kunt u zonder omgevingsvergunning bouwen. Doe de check op omgevevingsloket.nl

Bouwkundig onderheide serres met isolatieglas behoren niet tot het assortiment van Batist.

Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met John Lodewijk of Annemiek van der Meijs. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl