Veranda’s

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

Een veranda of terrasoverkapping is er in vele soorten en maten. Bij ons kunt u kiezen uit onderhoudsarme standaard veranda met 4 mm ESG veiligheidsglas, een veranda GD De Luxe met  8 mm gelaagd veiligheidsglas of 16 mm polycarbonaat op het dak. Onze medewerkers informeren u graag over de voor- en nadelen van diverse dakbedekkingen. TV Reklame Batist Hobbykasen.

Bovendien is het mogelijk om iedere veranda later uit te bouwen tot een ware tuinkamer. Zodra het budget het toelaat kunt u kiezen voor een vaste glasgevel, een glazen schuifwand of een afsluitbare schuifpui. In de zijwanden kunt u ook kiezen voor stijlvolle aluminium rabatpanelen. Met een glazen spie krijgt u via de zijwand altijd nog licht binnen. De veranda’s zijn in diverse RAL kleuren leverbaar. Zwart, wit en antracietgrijs zijn momenteel populaire kleuren. De coating wordt dubbellaags aangebracht zodat het er jarenlang strak uit blijft zien.

Met een complete tuinkamer vervroegt u het voorjaar en verlengt u het najaar.

Kortom, u geniet jaarrond van het buitenleven in uw eigen achtertuin.

Mocht u de zon een poosje zat zijn dan is het mogelijk een elektrische zonwering te monteren. Voordeel van een binnenscherm is dat het doek minder snel vuil wordt en wind geen negatieve invloed heeft. Bij afwezigheid kunt u het doek gewoon uit laten hangen. Daarnaast is ook een buitenscherm mogelijk. Een voordeel van een buitenscherm is dat de warmte buiten blijft. Wij werken samen met Venvo Zonwering uit Wateringen.

Indien u meer informatie wenst over de veranda, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl