Batist Veranda

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Van diverse aluminium kasprofielen produceert Batist Hobbykassen eigentijdse overkappingen. Of het nu een enkele boogoverkapping of een Venlokap-overkapping is, Batist heeft diverse modellen in het assortiment. De Batist veranda is gebouwd van slanke aluminium kasprofielen waarbij het 4 mm veiligheidsglas wordt afgedekt met standaard zwarte rubbers. daarnaast is het mogelijk om een verhoogd kasprofiel te kiezen. Dit oogt robuuster en straalt kwaliteit is.

Daarnaast is iedere overkapping uit te voeren met dakramen. Deze zijn handmatig te bedienen of met een automatische raamopener die bij een temperatuur van ca 21 graden automatisch opent. Onder de 21 graden zal het dakraam automatisch weer sluiten. Tot slot is het ook mogelijk om voor een elektrische kettingmotor te kiezen.

Afvoer: 

Via een aluminium goot wordt het regenwater afgevoerd naar het maaiveld. U kunt er voor kiezen om het regenwater in een mooie, houten regenton op te vangen en het water te gebruiken om de tuin te sproeien. U spaart zo het kostbare kraanwater.  Diverse regentonnen, hout en PVC

Het voordeel van de Batist veranda is dat deze in iedere standaard RAL kleur te coaten is. Alle profielen worden dubbellaags gecoat zodat u jarenlang plezier aan zult beleven. Momenteel zijn wit, antracietgrijs en donkergroen populaire RAL kleuren.

Uitbreiden:

Het systeem is er op voorbereid dat de voor- en zijwanden achteraf ook zijn dicht te maken met glazen wanden. U maakt zo eenvoudig van uw veranda een luxe tuinkamer.

Specialist in maatwerk overkappingen.

Ook voor uw woning of bedrijfspand is er een passende veranda, overkapping of afdak. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden. John Lodewijk en Annemiek van der Meijs adviseren u graag in de showroom in Wateringen.

Uw eigen ontwerp is ook bespreekbaar. Info 0174-290727. Of mail uw schets naar hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! Westlandse bezienswaardigheid – Breng een bezoek aan het Westlands Museum en krijg een goede indruk van het ontstaan van de Westlandse tuinbouw.