Veranda De Luxe GD300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Met een luxe veranda of terrasoverkapping geniet u dagelijks langer van het buitenleven. ’s Avonds blijft het tot in de kleine uurtjes aangenaam doordat de warmte langer onder het verandadak blijft hangen. In de koudere maanden kunt u met een elektrische heater ook verwarmen tot aangename temperatuur. Tot slot maakt u de donkere avonden extra sfeervol met op afstand bedienbare LED verlichting.

Model GD300 heeft een diepte van 3,00 mtr. De breedte is variabel tot maximaal 15 mtr. Standaard is de veranda leverbaar in 4 RAL kleuren t.w. RAL 9016 wit, RAL 9005 zwart, RAL 7016 antracietgrijs en RAL 9007 lichtgrijs. Tegen meerprijs is een afwijkende RAL kleur ook mogelijk.

Op het dak heeft u de keuze uit 8 mm gelaagd veiligheidsglas of 16 mm polycarbonaat platen in melkwit of helder. De voor- en nadelen lichten wij graag aan u toe.

De fundering is ook onderdeel van de veranda en verzorgen wij ook. Onder de staanders komt een betonnen poeren  die de kans op verzakken aanzienlijk verkleint. De regenafvoer loopt via de staander door de betonnen poer in de bodem. Onze monteurs sluiten deze afvoer aan op de bestaande grondleiding of op een grindput.

Geen huis en klant is hetzelfde. Wij maken de terrasoverkapping dan ook geheel op maat naar uw wensen. Een bezoek vooraf, om alle maten exact in te meten, is altijd noodzakelijk. U krijgt zo het optimale eindresultaat.

Een bijkomend voordeel van een luxe GD veranda is dat u op een later tijdstip de zijwanden en voorgevel zou kunnen dichtmaken met een glazen schuifwandsysteem  zodat een ware tuinkamer ontstaat. Zelfs na jaren is het nog mogelijk.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! Bezienswaardigheid – Breng een bezoek aan De Tuinen van Appeltern  voor meer tuininspiratie.