Veranda DeLuxe GD400

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Heeft u echt de ruimte in de tuin? Dan is een veranda DeLuxe GD400 voor u misschien wel de juiste investering. Met een diepte van 4,00 mtr. heeft u echt een maxi overkapping. U heeft de keus uit 16 mm polycarbonaat dakplaten of 8 mm veiligheidsglas op het dak. Helder veiligheidsglas heeft het grote voordeel dat u te allen tijde het daglicht in de woning binnen krijgt. De kunststof dakplaten laten minder licht door en produceren bij regen meer geluid dan op glas.

Onze ervaren monteurs bouwen de veranda in één dag bij u op. Vooraf meten wij de exacte maten in zodat de kans op fouten minimaal is. U kunt direct genieten van uw nieuwe aanwinst.

Het regenwater dat via de goot wordt opgevangen, zal via een staander naar het maaiveld afvoeren. De afvoer sluiten wij aan op de bestaande afvoerleiding of een grindput die wij ter plaatste aanbrengen.

Uw veranda of terrasoverkapping kunt u op een later tijdstip altijd nog uitbreiden met glazen gevels zodat een luxe tuinkamer ontstaat. U geniet dan het hele jaar door van een aangenaam “binnenklimaat” Naast vaste glaswanden kunt u ook kiezen voor glazen schuifpanelen die u bij lekker weer helemaal open schuift. In de zijwanden kunt u ook kiezen voor stijlvolle, aluminium rabatpanelen in bijpassende RAL kleur.

Bovendien is voor de veranda ook een elektrische zonwering verkrijgbaar. Voor meer informatie op zonwering GD DeLuxe

Tot slot kunt u met een heater het gebruik van de veranda aanzienlijk verlengen tot laat in het jaar. In het voorjaar kunt u al sneller naar buiten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen voor een vrijblijvend bezoek. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Top !!!! Bezienswaardigheid in Westland – Breng een bezoek aan Het Heilige Geest Hofje en krijg zo een indruk van de Westlandse bouwstijl in de 17e eeuw.