Breedkapper BL450

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De grootse hobbykas in het assortiment is het model breedkapper BL450. Deze hobbykas is voor de gevorderde hobbykweker die de ruimte heeft om een breed assortiment groente, fruit en kruiden te kweken. Ook ideaal voor de kweker exotische planten of cactussen kweekt. In de breedkapper heeft u echt de ruimte door de extra brede maatvoering.

Een enkele schuifdeur, één automatische raamopener behoren tot de standaard uitrusting. De spantjes in het dak geven de kas extra stevigheid en zorgen er voor dat de kas bestand is tegen de Nederlandse sneeuw- en windbelasting. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten dan kijken we of we uw wensen kunnen vervullen. Voor de breedkapper zijn diverse accessoires leverbaar.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl