Breedkapper BH380

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Is de breedkapper BL450 een maatje te groot? De BH380 is dan een goed alternatief voor u. Net zo compleet uitgerust als z’n grote broer maar net een maatje kleiner. Standaard meerdere luchtramen op het dak waarvan altijd één met een stormvaste, automatische raamopener. Zo ventileert u automatisch zonder er naar om te hoeven kijken. Zelfs als u afwezig bent. De breedkapper is nog completer te maken met de diverse accessoires zoals een werktafel, plantengoten en aluminium schappen. Uiteraard is het ook mogelijk om een extra schuifdeur te monteren.

U heeft de keus om, tegen meerprijs, te kiezen voor het ongeharde, gehamerde glas. Gehamerd glas in de gevels geeft u meer privacy zodat buitenstaanders alleen uw silhouet zien staan. Op het dak heeft u met gehamerd glas minder last van de scherpe zoninstraling. Ook veiligheidglas behoort tot de mogelijkheden. Uw planten krijgen nog steeds voldoende licht om te kunnen groeien. Voor de breedkapper zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

Het Batist montageteam bouwt de breedkapper, in heel Nederland, in één dag bij u op.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl