Dubbelkapper DH600

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Met een dubbelkapper waant u zich echt een professionele kweker. Uw kwekerskwaliteiten kunt u in deze kas volop tot bloei laten komen. Met een goothoogte van 2,00 mtr. creëren we de optimale omstandigheden om uw kostbare teelt voorspoedig te laten groeien. De twee standaard, enkele schuifdeuren kunt u ook samenvoegen tot één dubbele schuifdeur. U heeft zo een extra brede doorgang tot de kas. Ideaal voor een kruiwagen of grasmaaier. De deurdrempel is verdiept zodat u geen last heeft van een hoge drempel. Ook zijn er diverse accessoires leverbaar om de kas optimaal te gebruiken.

De waterafvoer koppelen wij tot één afvoerbuis die het water naar het maaiveld afvoert. Wilt u het water opvangen dan kunnen wij het hemelwater ook opvangen in een regenton. U heeft zo altijd kalkarm water bij de hand dat op de juiste temperatuur is. Uw planten groeien zo optimaal. Sommige gemeenten verlenen subsidies op de aanschaf van een regenton omdat u het milieu minder belast.

De dubbelkapper is naast kweekkas ook ideaal te gebruiken als vergaderruimte of intern kantoor in een bedrijfshal. Met ESG veiligheidsglas, een Trespa borstwering en extra toegangsdeur is deze dubbelkapper een betaalbare oplossing met uitstraling voor uw bedrijf.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent, op afspraak,  ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl