Luifelkas LU450

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De stijlvolle luifelkas “Elegance” is een combi hobbykas en heeft een dubbele functie. In het voorste gedeelte kunt u onder de luifel, uit de wind heerlijk genieten van de voor- en najaarszon. De standaard nokversiering geeft de luifelkas een Victoriaanse uitstraling. De juiste RAL kleur zorgt er voor dat de luifelkas prima bij uw woning past.

In het achterste afgesloten kas gedeelte kunt u groente, fruit, bloemen, planten en kruiden kweken. Ook ideaal om kuipplanten te beschermen tegen de koude winters. Bovendien kunt u ook uw tuinmeubelen er in de winter droog opslaan. De luifelkas is ook standaard uitgevoerd met een enkele schuifdeur en één automatische raamopener. Ook zijn diverse accessoires leverbaar voor de luifelkas.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl