Luifelkas LU300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De luifelkas LU300 is de kleinste uitvoering in de “Elegance” luifelkas-serie. Heeft u beperkte ruimte en wilt u toch kweken en ook genieten van het buitenleven? Onder de luifel heeft u voldoende ruimte om een tuinmeubelset te plaatsen en te genieten van een heerlijke kop koffie met appeltaart. Het achterste gedeelte is toegankelijk via een enkele schuifdeur en geschikt om te kweken.

Met de combinatie kweken en recreëren haalt u het maximale uit uw tuin. Wilt u de luifelkas helemaal op uw wensen af te stemmen? Een dubbele schuifdeur? Extra dak- of gevelramen? Speciaal glas? Voor ons geen enkel probleem. Wij maken de kas zoals u ‘m wenst. Tot slot zijn diverse accessoires leverbaar voor de luifelkas.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl