Muurkas MR228

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Muurkassen scheppen ruimte daar waar u het echt goed kunt gebruiken. De muurkas als verlengstuk van uw woning of schuur. Een tuinkas aan huis waar u zelf uw groente, fruit en kruiden kunt kweken. De muurkas is ook uitermate geschikt om kuipplanten, tijdens de strenge kou, te laten overwinteren en overleven. Zo kunnen ze in het voorjaar weer gezond naar buiten. In de winter kunt u uw tuinmeubelen ook naar binnen halen. Uw tuinmeubelset gaat zo langer mee. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar voor de muurkas.

Iedere muurkas heeft standaard een enkele schuifdeur van 75 cm breed en één automatische raamopener. U heeft de keus om het blanke, ongeharde glas, tegen meerprijs, te vervangen door ongehard, gehamerd glas. Gehamerd gevelglas geeft u meer privacy. Bovendien vermindert gehamerd glas de felle zoninstraling als het op het dak ligt. Het daglicht is voldoende om uw planten optimaal te laten groeien. De fundatie bestaat uit betonnen poeren die onze vakkundige monteurs ter plaatse storten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl