Muurkas MR300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De grootse standaard muurkas in ons assortiment is de MR300. Met een breedte van 3,00 mtr. heeft u echt de ruimte om als hobbykweker uw gang te gaan. Het vakkundige Batist montageteam bouwt uw nieuwe aanwinst, in één dag, op in uw tuin. Aangezien wij specialist zijn in maatwerk kunt u de muurkas nog verder aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een extra schuifdeur kiezen die een extra brede toegang geeft tot de kas. Altijd makkelijk voor een kruiwagen, grasmaaier of andere grote materialen.

Ook zijn er diverse accessoires zoals werktafels en plantengoten op iedere gewenste maat te verkrijgen. Kijk voor meer informatie bij de accessoires. De fundatie bestaat uit enkele betonnen poeren die we ter plaatse storten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl