Standaard Hobbykas

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023

Eigenlijk is voor ons geen enkele hobbykas standaard. Iedere hobbykas wordt speciaal voor iedere klant geproduceerd. Helemaal aangepast aan de wensen van de klant. Wij produceren en bouwen allerlei standaard modellen in verschillende  maten en afmetingen. Van Hobbykas tot Orangerie en van Atrium tot Prieel. Uw hobbykas kunnen we tegen een meerprijs ook uitvoeren met gehamerd – of veiligheidsglas. Gekleurd glas (groen, brons en grijs) behoort ook tot de mogelijkheden en geven de kas of atrium net iets meer een luxe uitstraling. Bovendien kunt u de kas voorzien van extra dakramen, extra schuifdeuren, extra brede schuifdeuren of een RAL coating. Tot slot is het mogelijk om de kas verhoogd uit te voeren. Gaat u voor de extra luxe uitvoering dan is het bouwen op een gemetselde fundering een hele fraaie oplossing. Wij stellen een tekening beschikbaar voor de metselaar.

Het moet gek zijn als u uw gewenste model niet 100% naar uw wensen kunt laten uitvoeren. Zolang het constructief verantwoord is om iets te bouwen, gaan we mee in uw wensen. Iedere kas moet voldoen aan de gangbare Nederlandse wind- en sneeuwbelasting. U moet nog jarenlang kunnen genieten van uw nieuwe tuinsierraad.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij willen graag samen met u iets bouwen waar u 100% tevreden over bent en jarenlang met plezier in kan werken of recreëren. Voor onze kassen zijn diverse accessoires leverbaar.   Bouwfilm Batist Hobbykas

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld.

Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of  Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! – Bezienswaardigheid in Westland – Bezoek De Zandmotor en waai lekker uit langs de  Westlandse kust bij Monster – Gravenzande.