Standaard hobbykas OZ300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Een ongelijkzijdige hobbykas kenmerkt zich door de twee ongelijke dakhelften. Aan de lage zijde (1,64 mtr.) heeft u zo de ruimte om een werktafel te monteren met behoud van sta-hoogte. Aan de hoge zijde (2,00 mtr.) heeft u ruim voldoende sta-hoogte om groente aan de draad op te kweken. Standaard monteren wij een enkele schuifdeur van 75 cm breed in één van de kopgevels. Uitbreiden naar een dubbele schuifdeur voor extra brede toegang is een optie. Ook is iedere hobbykas voorzien van minimaal één luchtraam welke automatisch opent zodra de temperatuur boven de 20° stijgt.

Het luchtraam is stormvast gemonteerd zodat u met een gerust hart onderweg kunt zijn als het weer onverhoopt mocht veranderen van zonnig naar stormachtig. Iedere kweekkas uit ons assortiment kunt u, tegen een meerprijs, laten poedercoaten in een standaard RAL kleur naar keuze. Het geeft de kweekkas een luxere uitstraling. De hobbykas staat op een gedegen betonnen fundatie die onze vakkundige monteurs ter plaatse storten. Wilt u de kweekkas op veengrond laten bouwen dan drukken wij een extra houten kleefpaal in de grond. De kans op verzakken is hierdoor minimaal. Voor de hobbykas zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl