Standaard hobbykas RL230

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Ons kleinste instapmodel hobbykas is model RL met een breedte van 2,30 mtr. en een goothoogte van 1,64 mtr. Het is een ideale hobbykas voor iedere hobbykweker die weinig ruimte heeft en toch zelf groenten, kruiden, fruit, bloemen e.d. wil kweken. Daarnaast is de RL de ideale hobbykas om kuipplanten te laten overwinteren zodat ze na de winter weer gezond naar buiten kunnen. De RL heeft ook standaard een luchtraam met automatische raamopener en een schuifdeur van 75 cm breed. Vindt u de echte Westlandse hobbykas in een kleurtje mooier dan in blank aluminium?

Als optie is het mogelijk om de hobbykas in iedere gewenst RAL kleur te laten coaten. Uw hobbykas krijgt hierdoor een luxe uitstraling.

Ook kunt u, tegen een kleine meerprijs,  kiezen voor ongehard, gehamerd glas op het dak en/of in de gevels.

De betonnen fundatie is in de scherpe prijs inbegrepen en het vakkundige Batist montageteam bouwt de hobbykas met veel plezier, in heel Nederland, bij u op. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires   die uw hobbykas nog completer maken.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl