Standaard hobbykas RH300

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Hobbykas model RH300 is 3,00 mtr. breed en heeft een standaard goothoogte van 1,80 mtr. De nokhoogte is 2,56 mtr. en blijft daarmee ruimschoots onder de grens om vergunningsvrij te bouwen. De lengte is variabel en leverbaar tot ruim 9,00 mtr. Naast de complete standaard uitvoering heeft u nog de keus om de hobbykas tegen meerprijs te laten beglazen met gehamerd – of veiligheidsglas. Op het dak monteren we altijd één luchtraam met een automatische raamopener. U hoeft zelf nergens naar om te kijken om te ventileren. Boven de 20º opent het raam vanzelf. Verder zijn er diverse accessoires verkrijgbaar voor de hobbykas.

Deze glassoort heeft naast een hoge lichtdoorlaat het voordeel dat het de ergste zonsinstraling “breekt” zodat uw gewas minder snel verbrandt. Ook geeft het u meer privacy omdat de omgeving niet direct ziet wat u precies doet. Wilt u een luxere uitstraling? Tegen meerprijs kunnen wij de hobbykas ook voor u coaten in iedere gewenste RAL-kleur.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl