Composiet tuinkamervloer

Composiet tuinkamervloer

Voor iedere tuinkamer is het mogelijk om een gefundeerde composietvloer te leveren. Een ideale onderhoudsarme vloer die geschikt is voor het buitenleven. Leverbaar in de kleuren antracietgrijs, lichtgrijs of bruin. Het zijn maatvaste composiet panelen, van 25 cm breed en 2,3 cm dik,  die niet kromtrekken onder invloed van regen en vocht. Bovendien zitten er nooit  “kwasten” in zoals bij een echte, natuur houten vloer. De composiet vloerdelen monteren wij op een aluminium vloerframe dat verankert ligt op diverse betonnen poeren. De kans dat de vloer verzakt is hierdoor minimaal. Met een laser bepalen de gecertificeerde monteurs de exacte hoogte t.o.v. de woonkamervloer. U heeft zo nooit last van vreemde hoogteverschillen tussen binnen- en buitenvloer.

Onder de composiet vloerdelen zorgen de poreuze lava-korrels voor enige isolatie. De ergste kou vanuit de bodem wordt zo tegengegaan. Bovendien nemen de lava-korrels vocht op zodat in uw tuinkamer minder condens ontstaat van onderuit. Het worteldoek zorgt er tenslotte voor dat u geen onkruid tussen de panelen hoeft weg te halen. In onze showroom ligt een demovloer met bruine composiet vloerdelen.

Een composietvloer is te monteren in iedere hobbykas, tuinkamer of veranda. Heeft u toch liever hout? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Hou er wel rekening mee dat hout krom trekt onder invloed van regen en vocht.

Heeft u toch liever een vloer van terrastegels of stenen klinkers? Wij kunnen ook het straatwerk voor u organiseren. Onze partner is een specialist in grond- en straatwerk. Ook is het mogelijk dat u zelf de tegels of klinkers uitzoekt en het straatwerk uitbesteed.

Informeer vrijblijvend telefonisch bij John Lodewijk of Annemiek van der Meijs naar de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail uw wensen naar: hobbykassen@batistwestland.nl

U kunt ook een aantal foto’s doormailen van de bestaande situatie zodat wij u goed kunnen adviseren.