Gebruikte hobbykassen

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte – of budget hobbykas te leveren. Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte materialen. Het gebruikte materiaal krijgt zo een tweede leven en is milieubesparend. U profiteert zo optimaal van zeer aantrekkelijke geprijsde materialen. Uiteraard blijft de kwaliteit hoog in ons vaandel. De maten zijn altijd bij benadering omdat in de praktijk de maat van het gebruikte veiligheidsglas wel eens kan afwijken. De speciale hobbykas plaatsen wij standaard op een nieuwe betonnen fundatie. U krijgt ook de 5 jaar garantie die we op al onze kassen verlenen. Batist Hoobbykassen werk zo ook graag mee aan een duurzame maatschappij.

Afmetingen:

Qua afmetingen is er veel mogelijk omdat we alles zelf op maat maken. Ons uitgangspunt is dat ook onze gebruikte hobbykassen bestand moeten zijn tegen de gangbare Nederlandse wind- en sneeuwbelasting. Ook met een gebruikte hobbykas geniet u dus jaren van een eigen kweekruimte. Afmetingen kunnen wel eens iets afwijken van de gewenste maten maar liggen altijd in de buurt van uw wensen.

Om de prijs nog aantrekkelijker te maken, kunt u er voor kiezen om de gebruikte hobbykas zelf op te bouwen. U ontvangt een overzichtelijke handleiding die de handige doe-het-zelver helpt de hobbykas te monteren. Samen met een vriend of collega hobbykweker heeft u de grootse lol bij het bouwen van uw eigen project. Voor diverse volkstuincomplexen en tuinverenigingen hebben wij speciale aanbiedingen als we meerdere hobbykassen kunnen leveren. Zo profiteren beide partijen optimaal.

U kunt de gebruikte hobbykas met een aanhanger afhalen in Wateringen. Wij helpen u met laden en geven tips voor de opbouw. Heeft u geen gelegenheid de kas op te halen? Wij bezorgen, tegen vergoeding, in heel Nederland.

Tot slot is het mogelijk om de hobbykas samen met één van onze vakkundige monteurs op te bouwen. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar:  hobbykassen@batistwestland.nl 

Tip !!!! Westlandse bezienswaardigheid – Vaar door de Westlandse wateren en beleef Westland van een andere kant. Rondvaart door het Westland