Gebruikte kas RHG280-4

Momenteel is het model RHG280 niet leverbaar. Kijkt u bij model RHG240 of RHG330.  

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Is het kleinste model te klein? Dan kunt u kiezen voor een maatje groter; de RHG280-4 of RHG330-4. Deze gebruikte kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe profielen en niet-gangbare glasmaten. Het gebruikte veiligheidsglas heeft weliswaar afwijkende maten en is afkomstig uit de professionele tuinbouw. Alle aluminium profielen en afdekrubbers zijn wel nieuw. U kunt kiezen uit witte of zwarte afdekrubbers. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn ca. 2,80 mtr. breed x ca. 3,90 mtr. lang. Met een goothoogte van 1,85 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kop- of zijgevel. Met dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u deze kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het opbouwen liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl