Gebruikte kas RHG320-3

Momenteel is de budget kas RHG320 met gebruikt veiligheidsglas op het dak en in de gevels weer leverbaar. 

Is het kleinste model te klein? Dan kunt u kiezen voor een maatje groter; de RHG320 of RHG330. Deze gebruikte kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe profielen en gebruikt veiligheidsglas. Het gebruikte veiligheidsglas is afkomstig uit de professionele tuinbouw. Alle ruiten zijn schoon gewassen en kunnen nog enkele gebruikssporen vertonen. Wij geven het veiligheidsglas een 2e leven. Alle aluminium profielen en afdekrubbers zijn wel nieuw. U kunt kiezen uit witte of zwarte afdekrubbers. Gebruikte profielen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn ca. 3,20 mtr. breed x ca. 2,52 mtr. lang. Met een goothoogte van ca.1,90 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kop- of zijgevel. Met dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u deze kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het opbouwen liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl