Gebruikte kas RHG330-4

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

De RHG330-4 is een middelmaat gebruikte hobbykas. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en incourante – of gebruikte materialen. Hierdoor kunnen we de onderstaande modellen extra scherp geprijsd aanbieden. Wij geven het gebruikte veiligheidsglas een tweede leven en sparen zo het milieu. Het gebruikte veiligheidsglas is speciaal gereinigd zodat het weinig gebruikssporen vertoont. Alle aluminium profielen, schuifdeur, dakraam en rubbers zijn nieuw. Bouwfilm Batist Hobbykas.

De afmetingen zijn ca. 3,30 mtr. breed x ca. 4,39 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,90 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. Met het handbediende dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Ook zijn er nog andere modellen beschikbaar. De gebruikte kassen kunnen NIET gecoat worden. Voor 2023 is er voldoende materiaal beschikbaar. Over voor afwijkende maten kunt u ons benaderen voor een vrijblijvend voorstel. Kijkt u ook eens naar de beschikbare accessoires die de hobbykas nog completer maken. 

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst over de gebruikte kassen, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl