Gebruikte kas RHG400-5

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De RHG-400 is een grotere gebruikte hobbykas. Deze kweekkas is opgebouwd uit nieuwe aluminium profielen en gebruikt, ongehard glas. Hierdoor kunnen we deze modellen extra scherp geprijsd aanbieden. Wij geven het gebruikte, ongeharde glas een tweede leven en sparen zo het milieu. Ook Batist wil zo een steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor toekomstige generaties. Alle rubbers zijn nieuw.

Informeer vooraf altijd naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Gebruikte kassen kunnen NIET gecoat worden. Voor model RHG-400 is in 2023 voldoende materiaal beschikbaar. Let op !!!! Het gebruikte, ongeharde glas moet u zelf nog schoonmaken en kan altijd nog enige gebruikssporen vertonen. De gebruikte ruiten zijn gewassen maar nooit 100% schoon. 

De afmetingen zijn ca. 4,074 mtr. breed en diverse lengtes lang. Met een goothoogte van ca. 1,90 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De budget kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. Met twee dakluchtramen kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Informeer altijd vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Wij bezorgen de hobbykas in heel Nederland. De kas leveren wij in 4 gemonteerde gevelsegmenten aan. Laat u de montage liever aan de vakkundige specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam de hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl