Gebruikte kas RHDG660-7

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

De RHDG660-7 is een grote gebruikte hobbykas. Een ideale gebruikte kas voor instelling, zorgboerderij of de grotere hobbykweker. Deze dubbele kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe en gebruikte of incourante materialen. Hierdoor kunnen we de gebruikte hobbykassen extra scherp aanbieden. Bovendien geven wij het gebruikte veiligheidsglas een 2e leven en sparen zo het milieu. De geharde ruiten van veiligheidsglas zijn allemaal gereinigd en vertonen lichte gebruikssporen. Echter, ze zijn nooit 100% schoon. Alle aluminium profielen en rubbers zijn nieuw. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de gebruikte materialen. Voor 2023 is voldoende materiaal beschikbaar om deze dubbelkapper te maken. Ten slotte kunnen gebruikte hobbykassen kunnen NIET gecoat worden.

AFMETINGEN:

De afmetingen van de gebruikte kas zijn 2 kappen van ca. 3,30 mtr. breed x ca. 7,60 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,90 mtr.  kunt u er ideaal in staan en werken. De gebruikte hobbykas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de voorste 2 kopgevels. Deze schuifdeuren zijn ca. 1,00 mtr. breed. Hierdoor ideaal om met een kruiwagen naar binnen te rijden. Met diverse dakluchtramen kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Hoewel het met de duidelijke montagehandleiding eenvoudig is de gebruikte kweekkas zelf op te bouwen, kunt u onze montageafdeling altijd bellen voor advies en tips. Bovendien bezorgt Batist de gebruikte hobbykassen in heel Nederland. Laat u  het monteren toch liever aan de vakkundige specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam uw hobbykas met veel plezier op in heel Nederland.

INFORMATIE:

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl