Gebruikte kas RHG240-3

 

Momenteel is de budget kas RHG240 is weer leverbaar met gebruikt veiligheidsglas in de gevels + nieuw snijglas op het dak.   

Het kleinste model gebruikte hobbykas is de RHG240-3. Deze kweekkas is opgebouwd uit een mix van nieuwe profielen en gebruikt veiligheidsglas in de gevels en ongehard dakglas. Het gebruikte veiligheidsglas is 80 cm breed en komt uit een professionele kas. Dit gebruikte glas heeft al een leven achter de rug. Wij kunnen deze modellen extra scherp geprijsd aanbieden omdat deze afmetingen voor vele klanten prima passen. Wij geven deze gebruikte ruiten zo een tweede leven en sparen bovendien het milieu. Zo werken we allemaal ook een beetje mee aan een duurzame wereld. Alle aluminium profielen en afdek rubbers zijn nieuw en duurzaam. Aluminium roest niet en zal tot in lengte van jaren stabiel staan. Gebruikte hobbykassen kunnen NIET gecoat worden. 

De afmetingen zijn ca. 2,48 mtr. breed x 2,53 mtr. lang. Met een goothoogte van ca. 1,90 mtr. kunt u er ideaal in staan en werken. De hobbykas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. We kunnen de schuifdeur ook, tegen meerprijs, in de zijgevel monteren. Met een dakluchtraam kunt u optimaal ventileren en luchten. Een automatische raamopener is optioneel verkrijgbaar. Kijkt u ook eens naar de diverse accessoires die de hobbykas nog completer maken.

Met de duidelijke montagehandleiding kunt u de gebruikte kweekkas zelf eenvoudig opbouwen. Of laat u het liever aan de specialisten over? Voor een scherp tarief bouwt het vakkundige Batist montageteam uw hobbykas met veel plezier voor u op in heel Nederland.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl