Glazen schuifwand

Voor uw bestaande houten veranda is het mogelijk ook een glazen schuifwand te monteren. In de koudere maanden kunt u dan toch wat langer genieten van het buitenleven.

Er zijn 2 systemen die we voeren. Ofwel de 8 mm dikke glazen panelen die tot 2300 mm hoogte gemonteerd kunnen worden. Ofwel de 10 mm dikke glazen panelen die tot 2500 mm hoogte gemonteerd kunnen worden. De omlijsting is leverbaar in diverse standaard RAL kleuren: 7016 antracietgrijs, 9005 zwart, 9007 lichtgrijs of 9016 verkeerswit. Optioneel zijn er voor het 8 mm systeem ook winddichtprofielen leverbaar. In de koudere maanden kunt u ze er op drukken terwijl in de warmere maanden de luchtspleet tussen de glaspanelen voor extra ventilatie zorgt. De winddichtprofielen hebben dezelfde RAL kleur als de omlijsting.

Er is ook een luxe 10 mm glaspanelen systeem met verticale omlijsting om ieder glaspaneel. Hierdoor krijgt de complete glaswand een luxere uitstraling.

Onze ervaren monteurs monteren de glazen schuifwand in één dag. Mits de voorbereidingen goed zijn. De onderrails ligt op een verzwaarde aluminium koker die de kans op doorzakken aanzienlijk verkleint. Onder iedere rails storten de monteurs een betonnen poer.

Tot slot voeren wij nog een derde glazen schuifwand systeem. Deze z.g. rasterwand heeft meerdere glasvlakken. Het aantal glasvakken per paneel kunt u zelf bepalen. Deze panelen rollen met speciale rollers bovenin het geleide profiel. De weersinvloeden en vuil hebben hier minder invloed op het open – en dicht schuiven van de panelen.

Dit systeem is leverbaar in iedere standaard RAL kleur. De veiligheidsbeglazing is 4 mm dik.

Stuur een foto van uw bestaande houten veranda met wensen naar ons door. Binnen 48 uur ontvangt u een reactie met een vrijblijvende prijsopgave en voorlopige montageplanning.

Indien noodzakelijk komt er vooraf iemand ter plaatse bij u kijken om de mogelijkheden te bespreken. hobbykassen@batistwestland.nl