In de media

Batist Hobbykassen is actief in de media en in de regio. Onderstaand een overzicht van de diverse uitingen in de media.

De lokale historische vereniging Wateringen – Kwintsheul dragen wij een warm hart toe. Het is belangrijk te weten wat er in onze regio is gebeurd in het verleden. Vanuit de kaaskelder in de hofboerderij in Wateringen zijn ca. 130 leden actief met archivering en onderzoek. Voor meer info kunt u kijken op Historische Vereniging Wateringen – Kwintsheul

Tuinbladen & Magazines: Batist Hobbykassen adverteert het hele jaar door in diverse spraakmakende tuinbladen. U kunt onze advertenties o.a. tegen komen in de bladen Tuinseizoen, Tuin op Tafel, Groei en Bloei , Landidee en Onze Eigen Tuin.

Zoekt u een tuincentrum bij u in de buurt? Via Beste voor mijn Tuin  krijgt u snel een informatie, tips en trends om uw tuin te onderhouden of aan te leggen.  Ook geven blogs u relevante informatie over uw tuin.

Regionaal huis-aan-huis blad: Met enige regelmaat adverteert Batist Hobbykassen in de Westlandse regionale huis-aan-huis krant “Het Hele Westland” Deze krant wordt door de Westlandse inwoners goed gelezen omdat er lokaal nieuws in staat van alle dorpskernen. Westlanders blijven zo goed op de hoogte van wat er in hun buurt gebeurd. Van sport tot gemeentelijk nieuws, alles is er in te vinden. Het Hele Westland. Ieder jaar verschijnen er diverse speciale edities zoals de Woonkrant, Wielerkrant, Carrièrekrant of Tuinkrant.

TV reklame: Batist Hobbykassen is ook jaren actief geweest op de regionale tv. Gestart in 2011 met een reklamespot op de WOS. Momenteel zijn de reklamespots en infomercial tijdelijk niet te zien op WOS, TV West en TV Rijnmond vanwege de COVID-19. We waren tot 2020 in een groot deel van de randstad zichtbaar als adverteerder. Zodra we weer kansen zien, komen we weer terug op TV. Reklamespot Batist Hobbykassen Vanaf begin 2018 hebben we een nieuwe spot met een nieuwe tuinkamer met schuifdak. Het thema blijft nog steeds “Genieten van Buiten maar dan Binnen” Kijk op Youtube voor onze reklamespots.

Sponsoring: In 2023 zijn we wederom partner van het gratis muziekfestival Waterpop in het Hofpark in Wateringen. Sinds jaar en dag een podium voor vele getalenteerde bands. Vele vrijwilligers maken het mogelijk dat Westlanders en andere muziekliefhebbers 22 en 23 juli weer kunnen genieten.

Het wielerfestijn Profronde Westland dragen we een warm hart toe. Wateringen heeft een traditie om de beste renners uit de Tour naar Wateringen te halen. Vele vrijwilligers maken dit wielerspektakel tot een groot succes met wielerfanaten uit het hele land. Kijk voor het parcours en volledige programma op de site van Profronde Westland. Donderdag 27 juli is het weer zo ver. 

Zaterdag 1 oktober 2022 heeft de 7e en laatste editie van audio visuele festival “AV Festival van het Westen” plaats gevonden in “Dorpshuis Op Moer” – Raadhuisstraat 40 in Moerkapelle. Een geslaagd evenement voor de echte fotoliefhebbers. Kijk op AV West  voor een impressie van de laatste edities. Voor 2023 is het nog even afwachten.

Batist Hobbykassen heeft ook oog voor de maatschappij. Zo ondersteunen we diverse goede doelen die ons raken en aanspreken. Brijder verslavingszorg in Den Haag heeft ook een kas van Batist in gebruik voor dagbesteding. Zij vangen kinderen op tussen 13 en 21 jaar die een middelenverslaving hebben. Het gaat niet alleen om drugsverslaafde kinderen maar met name om kinderen met een telefoon- , gok- en/of game-verslaving. Brijder verslavingszorg

Batist Hobbykassen is ook al enkele jaren “Vriend van hospice Beukenrode” De vele vrijwilligers van dit Westlandse hospitium bieden mensen, in hun laatste levensfase, een “bijna-thuis”. Het rommelen in de hobbykas zorgt nog voor enige afleiding. Hospice Beukenrode Naaldwijk heeft in 2018 de publieksprijs Loftrompet gewonnen voor het goede werk dat deze vrijwilligers doen.

Beurzen: In De Tuinen van Appeltern staan permanent 4 opstellingen: een orangerie, prieel, tuinhuis en een aluminium kasconstructie van Batist Hobbykassen opgesteld. Dit grootste tuinideeën park van Nederland is een ware inspiratiebron voor hoveniers, tuinliefhebbers en particulieren. Indien u een bezoek wilt brengen, bel ons en ontvang een gratis toegangskaart voor 2 personen. U doet er ongelooflijk veel inspiratie op in een oase van rust.

Mobiele Reklame: In de Westlandse regio komt u ´m regelmatig tegen. Onze Chevy reklametruck met een oranje gecoate hobbykas of prieel er op. Deze eye-catcher zetten we regelmatig neer op strategische locaties waar veel fietsers en overig verkeer langsrijdt. Vanaf mei 2019 is het bovendien mogelijk dat u een grote vrachtwagentrailer van transportbedrijf Vreugdenhil Transport in het verkeer tegen komt die volledig bestickerd is met een luxe Batist hobbykas.

You Tube: Via dit kanaal kunt u o.a. onze reklamespots nog eens terugkijken. Bent u benieuwd hoe snel wij uw hobbykas opbouwen? Kijk dan eens op Montage Batist Hobbykas.  Ook de WOS bedrijfsreportage “On the Job” kunt u terugkijken. U heeft zo een kijkje wat er zoal gebeurt bij ons in het bedrijf. “On the Job”  Ons zusterbedrijf Batist Aluminium Constructies komt u ook regelmatig tegen. Zij zijn actief met de productie van innovatieve veiligheidsvoorzieningen voor de professionele tuinbouwsector. Reklamespot Batist Aluminium Constructies