Luxe tuinkassen op metselwerk

Luxe tuinkassen op metselwerk

Metselwerk: Een gemetselde randfundering geeft een hobbykas, orangerie of tuinkamer veel meer uitstraling. De gecoate uitvoeringen zijn extra fraai. U heeft meer tuinbeleving in deze extra leefruimte. Daarnaast is een overdekte tuin niet alleen ideaal als relax- of hobbyruimte. Maar zeker ook ideaal als thuiswerklocatie of hangplek voor uw kroost. Doordeweeks is het een ideale ruimte voor u om na een drukke dag nog even na te genieten met een wijntje. In de weekends is het een lekkere hang-out plek voor uw kinderen en hun vrienden om een pilsje te pakken.

Tekening: Alle gecoate tuinkassen of tuinkamers zijn geschikt om op een gemetselde randfundering te monteren. Halfsteens of steens is geen probleem. Uw aannemer of metselaar zullen wij voorzien van een fundatietekening met de exacte buitenmaten. Hiermee kan hij aan de slag om de eerste voorbereidingen te treffen voor u nieuwe leefruimte. Tenslotte is het belangrijk dat de metselaar de maten nauwkeurig aanhoudt.

Montage: Onze monteurs starten op de afgesproken bouwdatum om het karwei af te ronden. In 1 tot 2 dagen bouwen zij uw nieuwe tuinsierraad op. U kunt direct starten met de inrichting van uw nieuwe tuinhuis. Het genieten kan direct beginnen.
Het metselen doen wij niet. Daar moet u echt een specialist voor inschakelen. Indien u niemand kan vinden, kunnen wij u helpen een geschikte metselaar te vinden. Het beste kunt u een lokale aannemer inschakelen.

Alternatief: Is het metselen te duur? Als alternatief is het ook mogelijk om trespa panelen te monteren. U kunt kiezen voor panelen vanaf het maaiveld tot max. ca. 50 cm hoogte. Deze trespa panelen passen bij de RAL kleur van de kas, orangerie of tuinkamer. Kijk voor diverse Accessoires om uw kas compleet te maken.

Bent u inmiddels echt nieuwsgierig?  Na ca. 8 tot 12 weken kan er bij u al een mooie tuinkamer opgebouwd staan.

Informeer eens vrijblijvend bij John Lodewijk of Annemiek van de Meijs naar de mogelijkheden voor uw woning. 0174-290727. Een bezoek aan onze showroom in Wateringen is bovendien de moeite waard. We hebben diverse modellen opgesteld staan. U krijgt snel een prima indruk van diverse uitvoeringen.

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland. Bezoek de Wollebrand kabelskibaan Onder het genot van een drankje beleeft u hilarische momenten.