Maatwerk

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR HOBBYKASSEN. 

Wilt u een afwijkende kas, overkapping, veranda of tuinkamer? Promotiefilm Batist On The Job.

Batist Hobbykassen is een echte specialist in maatwerk oplossingen. Uw wensen zijn voor ons een ware uitdaging. Iedere klant en bouwlocatie is uniek en heeft z’n eigen, specifieke eisen en plan van aanpak.

Stuur uw schets, tekening en foto’s per e-mail door en wij nemen contact met u op om plan van aanpak te bespreken. Wij geven u vooraf een vrijblijvende prijsindicatie voor de maatwerk kas, – tuinkamer,  -overkapping of –terrasscherm. Ons uitgangspunt is dat het te bouwen object constructief verantwoord moet zijn.

Het hele traject doen we bij voorkeur in nauw overleg met de eindgebruiker. Eventueel in samenspraak met een architect. Verassingen en teleurstellingen zijn zo te voorkomen. Uiteindelijk draait het bij ons om een tevreden klant.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom in Wateringen. U kunt uw aanvraag met schetsen, tekening en foto’s doormailen naar: hobbykassen@batistwestland.nl Bellen mag natuurlijk ook 0174-290727.

Wij verzorgen ook de complete vergunningsaanvraag, inclusief bouwtekeningen, voor u. Ondanks een versoepelde regelgeving is het voor sommige objecten noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. U kijkt er wellicht tegen op, terwijl het voor ons een dagelijkse uitdaging is. Een eerste check kunt u alvast doen via omgevingsloket.nl

– SPECIALIST IN MAATWERK – SPECIALIST IN MAATWERK – SPECIALIST IN MAATWERK –