Tuinkamer GD250

INFORMEER NAAR DE ONDERDAKSE ZONWERING.

De tuinkamer is er vanaf 3,00 mtr. breed x 2,50 mtr. diep. U kunt zo al snel genieten van het voor- en najaar. De tuinkamer leveren en monteren wij geheel compleet af. Naast de volledig aluminium constructie, de fundatie, het glas op het dak en de gevels en afvoer, verzorgen wij ook de optioneel verkrijgbare LED verlichting of Batist electrisch schuifdak. De hemelwaterafvoer is bij iedere woning verschillend en hiervoor bekijken en beoordelen we graag de bestaande situatie vooraf zodat het water probleemloos afvoert.

Op de vloer kunt u kiezen uit 1000-en-1 mogelijkheden. Van stenen terrastegels tot houten vlonderdelen. Bij Batist Hobbykassen kunt u in ieder geval terecht voor een onderhoudsarme, gefundeerde composietvloer. Leverbaar in antraciet en bruin. Om onkruid tegen te gaan monteren wij onder de vloerdelen een zwart worteldoek. Om de kou van onderaf toch enigszins tegen te gaan, brengen wij tempex vloerisolatiepanelen aan onder de vloer.

Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel voor zowel de tuinkamer als de vloer. U houdt zo alles gemakkelijk in één hand.

Bouwkundig onderheide serres met isolatieglas behoren niet tot het assortiment van Batist.

Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met John Lodewijk of Bianca Visser. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide showroom. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl