Tuinkamer GD350

INFORMEER NAAR DE ONDERDAKSE ZONWERING.

Heeft u interesse in een extra grote tuinkamer? Het voert te ver om dit via de website te communiceren. Er zijn te veel zaken die de aandacht nodig hebben. Wij adviseren u graag op gebied van fundatie, afvoer, dak- en gevelbekleding, aansluiting tegen bestaande bebouwing, verlichting, ventilatie etc.

In onze showroom in Wateringen hebben wij diverse modellen in de kleuren cremewit en antracietgrijs opgesteld staan. Nieuw in ons assortiment is de tuinkamer met een electrisch schuifdak. U kunt zo de helft van het complete dak open schuiven bij mooi weer. Breng geheel vrijblijvend een bezoek zodat wij u het schuifdak kunnen demonstreren. In de afrondende fase komen graag bij u langs om de exacte maten in te meten.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Bel vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl