Composiet vloer

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Voor iedere hobbykas en tuinkamer is het mogelijk om een fraaie composiet vloer te leveren en te monteren. Een onderhoudsarme  tuinvloer die bestand is tegen het vocht en het buitenklimaat. De composiet vloer is leverbaar in de kleuren antracietgrijs. lichtgrijs of bruin. De panelen zijn maatvast, trekken niet krom en u heeft geen last van “kwasten” in het paneel. Bovendien is composiet heerlijk zacht aan de voeten. U kunt kiezen voor de vlakke zijde van het paneel of de geribbelde zijde.

De composiet vloerdelen monteren wij op een stevig aluminium frame dat verankerd ligt op diverse betonnen poeren. Deze poeren storten wij ter plaatse. Een meegestort anker zorgt voor een vaste verbinding naar het vloerframe. Met een laser bepalen onze gecertificeerde monteurs de exacte hoogte van de woonkamervloer. U krijgt zo een vloeiende overgang van de woonkamer naar de tuinkamer vloer.

Onder de composiet vloerdelen zorgen de poreuze lava-korrels voor enige isolatie. De ergste kou vanuit de bodem wordt zo tegengegaan. Bovendien werken de korrels vochtwerend en isolerend. Ideaal in de huidige tijd.

Tenslotte zorgt het worteldoek er voor dat u niet iedere week onkruid tussen de panelen hoeft weg te halen. Uw vloer blijft zo langer mooi en duurzaam.

In onze showroom ligt een demovloer met bruine composiet vloerdelen.  Onze verkoper vertelt u er graag meer over. Info 0174-290727

Bent u toch meer gecharmeerd van het echte hout??? Geen probleem. Ook dat is voor onze monteurs mogelijk om te monteren. Hou er wel altijd rekening mee dat hout gevoelig is voor vocht en planken krom kunnen trekken.

Tip !!!! Bezienswaardigheid in de regio – Bezoek de Maeslantkering in Hoek van Holland en ervaar hoe we beschermd zijn tegen het wassende water.