Glazen schuifwand

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Het glazen schuifwand systeem wordt gebruikt als flexibele weer- en windbescherming in houten veranda’s, overkappingen, patio’s en gemetselde bouwwerken. Uniek is de extreem vlakke onderrail waarmee een nagenoeg drempelvrije doorgang wordt gecreeërd. Het enkelvoudig 8 mm systeem biedt totale transparantie. Een permanente en aangename ventilatie door de ruitoverlapping is in gesloten stand gegarandeerd. In de wintermaanden kunt u de ventilatiekieren tijdelijk afdekken met een tochtwerend winddichtprofiel.

Bij geschikt weer kunt u alle glazen panelen naar een zijde schuiven zodat de gevel voor 75% tot 80% geopend is. Dit systeem is voor de echte windgebieden ook verkrijgbaar in 10 mm. Ieder glazen paneel is voorzien van een bediengreep en gelagerde rollers.

Het systeem is zowel voor binnen als buiten geschikt. Binnen kunt u ook uitstekend een ruimte eenvoudig in tweeën delen. De omlijsting is leverbaar in standaard RAL 9016 verkeerswit, RAL 7016 antracietgrijs, RAL 9005 zwart en RAL 9007 lichtgrijs. Voor andere RAL kleuren gelden meerprijzen. Maximale hoogte is 230 cm. Voor 10 mm dikke glazen panelen geldt een maximale hoogte van 2,50 mtr.

Wanden van 250 t/m 400 cm kunt u met 4 st. glazen schuifwand panelen dichtmaken. Van 500 t/m 700 cm wordt met 5 panelen dichtgemaakt.

Vanaf 2023 is het ook mogelijk om glazen vouwwanden te leveren. Zo kunt u nog meer de wanden open zetten als het weer het toelaat.

Montage gebeurt door het ervaren Batist montageteam. VCA gecertificeerd en betrokken bij het eindresultaat.

Heeft u een aanvraag? Mail uw gegevens met foto naar: hobbykassen@batistwestland.nl  Wij nemen snel contact met u op.

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland – Het Westland heeft veel te bieden als een van de sterke economische pijlers. Kijk eens rond in de regio en Huur een eend om met eigen ogen deze cultuur te ervaren.